Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Breck Eisner

Regjizor: Breck Eisner

Breck Eisner was born on December 24, 1970 in California, USA. He is a director, known for The Crazies (2010), Sahara (2005) and The Last Witch Hunter (2015). He has been married to Georgia Irwin Eisner since June 24, 2006.
Shfleto te gjithe filmat e Breck Eisner
Cover e Filmit
Filmi The Last Witch Hunter (2015) me titra shqip
The Last Witch Hunter (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Last Witch Hunter (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Last Witch Hunter (2015) ne gjuhen angleze
Koulder është gjahtari i shtrigave që ka jetuar për 800 vite për shkak të mallkimit që i bëri mbretëresha e shtrigave. Tani ajo është kthyer përsëri dhe është detyra e Koulder që ta ndalojë.

Komente