Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Knight Before Christmas (2019) me titra shqip
The Knight Before Christmas (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Knight Before Christmas (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Knight Before Christmas (2019) ne gjuhen angleze
Një magji e fuqishme bën që një djalosh i ri të udhëtojë në kohë me qëllim që të përmbush misionin e tij dhe të shndërrohet në një kalorës të vërtet. Në të ardhmen ai takohet dhe dashurohet me një mesuese të re dhe zbulon më shumë mbi cilësitë e një kalorësi.

Aktoret Kryesor
Komente