Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Francis Lawrence

Regjizor: Francis Lawrence

Francis Lawrence was born on March 26, 1971 in Vienna, Austria. He is a director and producer, known for I Am Legend (2007), The Hunger Games: Catching Fire (2013) and Lojërat e Urisë: Grifsha - Pjesa 1 (2014).
Shfleto te gjithe filmat e Francis Lawrence
Cover e Filmit
Filmi The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015) me titra shqip
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015) ne gjuhen angleze
Pasi u simbolizua si "Zogu i Lirisë", Katnis Everdin dhe Distrikti i 13-të angazhohen në një revolucion kundër Kapitol-it autokratik.

Komente