Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Gary Ross

Regjizor: Gary Ross

Gary Ross is an American writer, director and actor born November 3rd, 1956 in Los Angeles, California. His father was screenwriter Arthur A. Ross (1920 - 2008). After writing for television series The Hitchhiker (1983) in 1986, Ross broke through by penning the Tom Hanks hit Big (1988), his first screenplay to be made into a feature film. Ross ...
Shfleto te gjithe filmat e Gary Ross
Cover e Filmit
Filmi The Hunger Games (2012) me titra shqip
The Hunger Games (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Hunger Games (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Hunger Games (2012) ne gjuhen angleze
Çdo vit, për të parandaluar revoltat e popullsisë, presidenti dhe qeveria e Panem zhvillojnë Lojërat e Urisë dhe zgjedhin në mënyrë të rastësishme një djalë dhe një vajzë nga të 12-të rrethet si konkurrentët për këtë ngjarje të madhe televizive, e cila zhvillohet nëpërmjet një sërë e testeve fizike dhe luftimeve deri në vdekje duke i dhënë fund me triumfin e një fituesi. Katnis Everdin do të marrë pjesë vullnetarisht në këtë eveniment për të zënë vendin e motrës së saj të vogël.

Komente