Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Peter Jackson

Regjizor: Peter Jackson

Peter Jackson was born as an only child in a small coast-side town in New Zealand in 1961. When a friend of his parents bought him a super 8 movie camera (because she saw how much he enjoyed taking photos), the then eight-year-old Peter instantly grabbed the thing to start recording his own movies, which he made with his friends. They were usually...
Shfleto te gjithe filmat e Peter Jackson
Cover e Filmit
Filmi The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) me titra shqip
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) ne gjuhen angleze
Bilbo Bagins hyn në një kërkim për të marrë mbrapa Mbretërinë e humbur të Xhuxhave të Ereborit nga dragoi i frikshëm Smog. Pasi afrohet papritmas nga Gandalfi i Hirtë, Bilboja e gjen veten në shoqërinë e trembëdhjetë xhuxhave të udhëhequr nga luftëtari legjendar, Thorin Okenshild. Udhëtimi i tyre do t'i çojë në Shkretëtirë, përmes tokash tradhtare të mbushura me goblinë dhe orkë, Uargë vdekjeprurës, Merimanga Gjigante dhe shtriganë. Edhe pse qëllimi i tyre gjendet në Lindje dhe në djerrinat e Malit të Vetmuar, ata më përpara duhet të shpëtojnë nga tunelet e goblinëve, ku Bilboja takohet me krijesën që do t'i ndryshojë përgjithmonë jetën... Golumin.

Komente