Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Viti i publikimit 2011
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Help (2011) me titra shqip
The Help (2011)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Help (2011) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Help (2011) ne gjuhen angleze
Skiteri, një autore aspirante gjatë lëvizjes për të drejtat civile të viteve 1960 vendos të shkruaj një libër ku jepen detaje nga pikëpamja e shërbyesve afrikano-amerikanë mbi familjet e bardha për të cilat ato punojnë, si dhe vështirësitë që ato kalojnë çdo ditë.

Aktoret Kryesor
Komente