Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Hate U Give (2018) me titra shqip
The Hate U Give (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Hate U Give (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Hate U Give (2018) ne gjuhen angleze
Starr bëhet dëshmitare e vrasjes së shokut të saj Kalil nga një oficer policie. Me gjithë presionet nga komuniteti ku jeton, ajo duhet të bëhet zëri i Kalilit dhe të kërkojë drejtësi.

Aktoret Kryesor
Komente