Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
M. Night Shyamalan

Regjizor: M. Night Shyamalan

Born in Puducherry, India, and raised in the posh suburban Penn Valley area of Philadelphia, Pennsylvania, M. Night Shyamalan is a film director, screenwriter, producer, and occasional actor, known for making movies with contemporary supernatural plots. He is the son of Jayalakshmi, a Tamil obstetrician and gynecologist, and Nelliate C. Shyamalan, ...
Shfleto te gjithe filmat e M. Night Shyamalan
Cover e Filmit
Filmi The Happening (2008) me titra shqip
The Happening (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Happening (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Happening (2008) ne gjuhen angleze
Një mësues shkence, gruaja e tij, dhe vajza e re luftojn për të mbijetuar një plagë që i bënë të infektuarit për të kryer vetëvrasje.

Komente