Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Great Battle (2018) me titra shqip
The Great Battle (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Great Battle (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Great Battle (2018) ne gjuhen angleze
Një film historik rreth rrethimit të kullës së Ansit dhe betejës epike tetëdhjetë e tetë ditore që Yang Manchuni dhe trupat e tij Goguryeo luftuan kundër 500,000 pushtuesve të dinastisë Tang.

Aktoret Kryesor
Komente