Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Grand Grandmaster (2020) me titra shqip
The Grand Grandmaster (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Grand Grandmaster (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Grand Grandmaster (2020) ne gjuhen angleze
Ndjenjat e papritura lindin mes një djali dhe rivales së tij në boks dhe kjo gjë sjell ndryshimin e gjithë planit të tij për finalen e shumëpritur kundra saj.

Aktoret Kryesor
Komente