Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Fighting Preacher (2019) me titra shqip
The Fighting Preacher (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Fighting Preacher (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Fighting Preacher (2019) ne gjuhen angleze
Kur misioni i kishës së tij e dërgon Uillard Bin dhe bashkëshorten e tij, Rebeka, në qytetin e vogël të Palmirës, familja e tyre ndeshet me paragjykimet dhe urrejtjen e banorëve vendas. Me përkushtim, dashuri dhe durim, ata arrijnë të fitojnë zemrat dhe një vend të rëndësishëm në komunitet.

Aktoret Kryesor
Komente