Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Favourite (2018) me titra shqip
The Favourite (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Favourite (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Favourite (2018) ne gjuhen angleze
Është shekulli 18 në Angli. Mbretëria drejtohet nga një mbretëreshë e brishtë. Intrigat dhe sekretet e tre femrave do të mbizotërojnë pallatin mbretëror duke ndikuar kështu në politikat e vendit në kohë lufte dhe trazirash.

Aktoret Kryesor
Komente