Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Josh Boone

Regjizor: Josh Boone

Josh Boone was born on April 5, 1979 in Virginia Beach, Virginia, USA. He is a writer and director, known for Faji në yjet tanë (2014), X-Men: The New Mutants (2018) and The Stand.
Shfleto te gjithe filmat e Josh Boone
Cover e Filmit
Filmi The Fault in Our Stars (2014) me titra shqip
The Fault in Our Stars (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Fault in Our Stars (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Fault in Our Stars (2014) ne gjuhen angleze
Hejzëlli dhe Gasi janë adoleshent që ndajnë mes vete shumë të përbashkëta, dhe dashurinë që i përfshinë gjatë udhëtimit në Amsterdam. Ata së pari takohen në një grup mbështetës kundër kancerit, ku njëkohësisht që të dy vuajnë nga ajo sëmundje. Bazuar në novelën më të shitur të "The New York Times" vjen njëra nga dramat më të mira dhe më emocionale të vitit 2014. Që të dy, duan fortë librin "Vuajtje Perandorake" dhe si të tillë nisen për në Amsterdam për ta takuar autorin e librit ku edhe bien në dashuri. Shikojini sfidat që do t'i kalojnë Hejzëlli dhe Gasi, sepse është vërtetë film që nuk duhet humbur.

Komente