Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Equalizer 2 (2018) me titra shqip
The Equalizer 2 (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Equalizer 2 (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Equalizer 2 (2018) ne gjuhen angleze
Robert Mekoll shërben drejtësi për të pambrojturit dhe të shfrytëzuarit, por deri ku do të shkojë ai kur bëhet fjalë për një njeri të dashur? Vini re: Data e lëshimit të filmit The Equalizer 2 në Kinema është me 20 Gusht 2018. Kurse në format HD nuk është caktuar akoma!

Aktoret Kryesor
Komente