Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Edge of Democracy (2019) me titra shqip
The Edge of Democracy (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Edge of Democracy (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Edge of Democracy (2019) ne gjuhen angleze
Dokumentari politik dhe kujtimet personale përplasen në këtë eksplorim për të vërtetën komplekse pas shpalosjes së dy presidencave braziliane.

Aktoret Kryesor
Komente