Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Edge (2010) a.k.a Kray me titra shqip
The Edge (2010) a.k.a Kray

Kerko burime online per te shikuar filmin The Edge (2010) a.k.a Kray me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Edge (2010) a.k.a Kray ne gjuhen angleze
Pas ditëve të errëta të Luftës së Dytë Botërore, Ignat (Vladimir Mashkov), dikur mishërim i makinës së pandalshme Sovjetike, arrin në një kamp siberian pune ku janë dërguar burra të semurë. Shpresa e tij e vetme për shpëtim është kapërcimi i traumës së tij të luftës, e cila kishte ndikuar në performancën e tij si inxhinier treni. Ignat shpejt fiksohet me legjendën e një treni fantazmë në ishullin aty pranë dhe me ndihmën e një vajze gjermane, krijon një garë të rrezikshme midis motorit të tij dhe fantazmës.

Aktoret Kryesor
Komente