Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Dead Ones (2019) me titra shqip
The Dead Ones (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Dead Ones (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Dead Ones (2019) ne gjuhen angleze
Për katër adoleshentë, dënimi për të kryer gjatë verës do të jetë caktimi i një vendi për të pastruar shkollën e tyre të mesme pas një incidenti të tmerrshëm. Por ata nuk janë vetëm; një bandë makabre e veshur me petkat e katër kalorësve të Apokalipsit - uria, murtaja, lufta dhe vdekja i ka mbyllur brenda dhe po i gjuan nëpër korridoret e shkatërruara të shkollës. Ndërsa katër studentët luftojnë për të mbijetuar, secili duhet të përballet me jehonat e mbinatyrshme të traumave të kaluara që ata janë përpjekur të harrojnë dhe mund të dënohen të rijetojnë.

Aktoret Kryesor
Komente