Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Scott Derrickson

Regjizor: Scott Derrickson

Scott Derrickson was born on July 16, 1966 in Denver, Colorado, USA. He is a writer and director, known for Doktor Strejnxh (2016), Sinister (2012) and The Exorcism of Emily Rose (2005).
Shfleto te gjithe filmat e Scott Derrickson
Cover e Filmit
Filmi The Day the Earth Stood Still (2008) me titra shqip
The Day the Earth Stood Still (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Day the Earth Stood Still (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Day the Earth Stood Still (2008) ne gjuhen angleze
Një “ribërje” i vitit 1951 i filmit klasik fantastiko-shekncor rreth një vizitori alien dhe të ngjashmit të tij të cilët vizitojnë Tokën.

Komente