Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 92 Minuta
  • Viti i publikimit 2016
  • IMDB 4.2
  • Aksion
Regjia
Greg McLean

Regjizor: Greg McLean

Greg McLean is a writer and producer, known for Wolf Creek (2005), Rogue (2007) and Wolf Creek 2 (2013).
Shfleto te gjithe filmat e Greg McLean
Cover e Filmit
Filmi The Darkness me titra shqip
The Darkness

Kerko burime online per te shikuar filmin The Darkness me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Darkness ne gjuhen angleze
Një familje e cila kthehet nga pushimet në Kanionin e madh, përndiqet nga një forcë mbi natyrore që e kanë zgjuar pa e ditur dhe e cila i detyron ata të luftojnë për mbijetesën e tyre.

Komente