Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Curse of La Llorona (2019) me titra shqip
The Curse of La Llorona (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Curse of La Llorona (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Curse of La Llorona (2019) ne gjuhen angleze
Duke injoruar mbifuqinë e një mamaje problematike e dyshuar për rreziqe ndaj fëmijëve, një punojëse sociale dhe fëmijët e saj të vegjël do të varen shumë shpejt nga një fushë e frikshme mbinatyrore.

Aktoret Kryesor
Komente