Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Current War: Director’s Cut (2017) me titra shqip
The Current War: Director’s Cut (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Current War: Director’s Cut (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Current War: Director’s Cut (2017) ne gjuhen angleze
Historia më dramatike e shekullit gara me e madhe rreth energjisë elektrike ndaj Thomas Ediosn dhe Geroge Westinghouse e cila do ta fuqizoj boten elektrike.

Aktoret Kryesor
Komente