Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Burnt Orange Heresy (2019) me titra shqip
The Burnt Orange Heresy (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Burnt Orange Heresy (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Burnt Orange Heresy (2019) ne gjuhen angleze
Një kritik arti i etur famë verbohet nga ambicia e tij dhe ndërmmer një plan të mbushur me gënjeshtra, pa arritur të kuptojë që një nga të mashtruarit është edhe ai vetë.

Aktoret Kryesor
Komente