Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Boys in the Band (2020) me titra shqip
The Boys in the Band (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Boys in the Band (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Boys in the Band (2020) ne gjuhen angleze
Në një festë ditëlindjeje në vitin 1968 në Nju Jork, një mysafir i papritur dhe një lojë i detyrojnë shtatë shokët homoseksualë që të përballen me ndjenjat e pashprehura dhe të vërtetat e fshehta.

Aktoret Kryesor
Komente