Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Black String (2018) me titra shqip
The Black String (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Black String (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Black String (2018) ne gjuhen angleze
Pasi kalon një natë me një femër të bukur dhe misterioze, një burrë sëmuret dhe fillon të besojë që është viktima e një komploti të lig mbinatyror.

Aktoret Kryesor
Komente