Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Ballad of Lefty Brown (2017) me titra shqip
The Ballad of Lefty Brown (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Ballad of Lefty Brown (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Ballad of Lefty Brown (2017) ne gjuhen angleze
Një thriller-aksion, Balada e Lefti Braunit është një tregim rreth besnikërisë, miqësisë dhe ndjekjes së palodhshme të drejtësisë.

Komente