Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Ballad of Buster Scruggs (2018) me titra shqip
The Ballad of Buster Scruggs (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Ballad of Buster Scruggs (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Ballad of Buster Scruggs (2018) ne gjuhen angleze
Një antologji me gjashtë filma të shkurtër që ndodhin në epokën e Luftës Civile të shekullit XIX, gjatë vendosjes në Perëndimin e Egër. Personazhe historish të ndryshme, që në fund lidhen mes tyre dhe që transmetojnë filozofinë e jetës...

Aktoret Kryesor
Komente