Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 87 Minuta
  • Viti i publikimit 2019
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Assistant (2019) me titra shqip
The Assistant (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Assistant (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Assistant (2019) ne gjuhen angleze
Një vështrim mbi ditën e punës së një asistenteje të një drejtori të fuqishëm. Xheini ndjek rutinën e përditshme dhe bëhet e kujdesshme nga kërcënimet e vazhdueshme në punën e saj.

Aktoret Kryesor
Komente