Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Assassins (2012) me titra shqip
The Assassins (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Assassins (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Assassins (2012) ne gjuhen angleze
E vendosur në periudhën e tre mbretërive kineze, historia fokusohet te Cao Cao në moshë të vjetër, duke eksploruar fushat e taktikave ushtarake, dashurinë dhe marrëdhëniet midis babait dhe djalit.

Aktoret Kryesor
Komente