Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi The Aftermath (2019) me titra shqip
The Aftermath (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin The Aftermath (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin The Aftermath (2019) ne gjuhen angleze
Pas Luftës së Dytë Botërore, një kolonel britanik dhe gruaja e tij janë caktuar të jetojnë në Hamburg gjatë rindërtimit të pasluftës, por lindin tensione me gjermanin i cili zotëronte shtëpinë.

Aktoret Kryesor
Komente