Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) me titra shqip
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) ne gjuhen angleze
Kur një njeri i tmerrshëm e kërcënon qytetin e New York City, një gazetare lajmesh përballet me sfida të ndryshme, ku i zbulon dhe bashkohet me Breshkat Ninja të cilët do të luftojnë për ta mbrojtur qytetin.

Aktoret Kryesor
Komente