Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Tazza: The High Rollers (2006) me titra shqip
Tazza: The High Rollers (2006)

Kerko burime online per te shikuar filmin Tazza: The High Rollers (2006) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Tazza: The High Rollers (2006) ne gjuhen angleze
Goni është një djalosh në qytet korean me një oreks të madh për lojërat e fatit. Ai vë bast gjithë kursimet e tij në një loje huatu dhe i humb të gjitha për shkak të një loje me hile. I vendosur për t'u hakmarrë, Goni është i vendosur të gjeje djalin që e ka mashtruar dhe i ka fituar paratë e tij.

Aktoret Kryesor
Komente