Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Dan Kwan

Regjizor: Dan Kwan

Dan Kwan is a director and actor, known for Swiss Army Man (2016), Interesting Ball (2014) and Possibilia (2014).
Shfleto te gjithe filmat e Dan Kwan
Daniel Scheinert

Regjizor: Daniel Scheinert

Daniel Scheinert is known for his work on Swiss Army Man (2016), Interesting Ball (2014) and Possibilia (2014).
Shfleto te gjithe filmat e Daniel Scheinert
Cover e Filmit
Filmi Swiss Army Man (2016) me titra shqip
Swiss Army Man (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Swiss Army Man (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Swiss Army Man (2016) ne gjuhen angleze
Një njeri pa shpresa i bllokuar në një ishull të pabanuar bëhet shok me një kufomë dhe bashkë ndërmarrin një udhëtim surreal për t'u kthyer në shtëpi...

Komente