Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Still Here (2020) me titra shqip
Still Here (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Still Here (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Still Here (2020) ne gjuhen angleze
Një gazetar nga Nju Jorku, të cilit i ngarkohet historia e zhdukjes së një vajze të vogël afro-amerikane, rrezikon karrierën dhe e merr çështjen në duart e tij duke u munduar ta gjejë.

Aktoret Kryesor
Komente