Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Rob Cohen

Regjizor: Rob Cohen

Rob Cohen is an American film director, producer and screenwriter. One of the 1970's "baby moguls", he built a thriving career as a producer, before concentrating full time on directing from the 1990's, with high adrenaline action blockbusters such as xXx (2002) and Dragon: The Bruce Lee Story (1993). He is the creator of The Fast and the Furious ...
Shfleto te gjithe filmat e Rob Cohen
Cover e Filmit
Filmi Stealth (2005) me titra shqip
Stealth (2005)

Kerko burime online per te shikuar filmin Stealth (2005) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Stealth (2005) ne gjuhen angleze
Pilotët e Marinës, Ben Ganon, Henri Pursell dhe Kara Uejd ngarkohen me detyrën të trajnojnë një avion të ri pa pilot që bazohet në inteligjencën artificiale për të sulmuar objektiva jashtë territorit të Sh.B.A-ve. Ben është mosbesues ndaj teknologjisë së inteligjencës artificiale dhe kur Marina vendos ta vërë avionin në punë edhe pas disa defekteve dhe mos-bindjeve, ai e di se duhet ta ndalojë atë në mënyrë që të shmangë një luftë të re botërore.

Aktoret Kryesor
Komente