Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 90 Minuta
  • Viti i publikimit 2016
  • IMDB 4.6
  • Western
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Stagecoach: The Texas Jack Story (2016) me titra shqip
Stagecoach: The Texas Jack Story (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Stagecoach: The Texas Jack Story (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Stagecoach: The Texas Jack Story (2016) ne gjuhen angleze
Nataniel Rid është tërhequr nga jeta e tij si një kriminel dhe jeton së bashku me gruan e tij duke e fituar bukën me ndershmëri, por ai do të vihet nën shënjestër nga një mareshal, i cili ka pasur një takim të mëparshëm me Natanielin.

Komente