Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Lana Wachowski

Regjizor: Lana Wachowski

Lana Wachowski and her sister Lilly Wachowski, (also known as 'The Wachowskis') are the duo behind ground-breaking movies such as The Matrix (1999) and Cloud Atlas (2012). Born to mother Lynne, a nurse, and father Ron, a businessman of Polish descent, Wachowski grew up in Chicago and formed a tight creative relationship with her sister Lilly. ...
Shfleto te gjithe filmat e Lana Wachowski
Lilly Wachowski

Regjizor: Lilly Wachowski

Director, writer and producer Lilly Wachowski was born in 1967 in Chicago as Andrew Wachowski, the son of Lynne, a nurse and painter and Ron, a businessman. Lilly was educated at Kellogg Elementary School in Chicago, before moving on to Whitney Young High School. After graduating from high school, she attended Emerson College in Boston, but ...
Shfleto te gjithe filmat e Lilly Wachowski
Cover e Filmit
Filmi Speed Racer (2008) me titra shqip
Speed Racer (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin Speed Racer (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Speed Racer (2008) ne gjuhen angleze
Ajo çfarë dëshiron më shumë në jetë, është të ulet në timonin e makinës së tij të garës Mach 5 dhe të garojë. Por, gjërat nuk janë kaq të thjeshta për djalin që ka lindur në një familje garuesish. Pasi refuzon propozimin e një të pasuri të fuqishëm, Spid Garuesit do t’i duhet të futet në të njëjtën garë, ku humbi jetën vëllai i tij...

Aktoret Kryesor
Komente