Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Spartacus (1960) me titra shqip
Spartacus (1960)

Kerko burime online per te shikuar filmin Spartacus (1960) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Spartacus (1960) ne gjuhen angleze
Spartaku, me origjinë nga Trakia, lindur dhe rritur skllav, vazhdimisht rebelohet kundër autoriteteve që ka mbi krye. Megjithatë natyra e tij rebeluese e udhëheq në një tjetër drejtim, kur blihet nga stërvitësi i gladiatorëve, Lentulus Batiatus.

Aktoret Kryesor
Komente