Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar me titra shqip
Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar

Kerko burime online per te shikuar filmin Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar me titra shqip



Kerko burime online per te shikuar filmin Sour Apples (2016) aka Eksi Elmalar ne gjuhen angleze
Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t'iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët e mençur dhe të paharrueshëm të Yilmaz Erdogan.

Aktoret Kryesor
Komente