Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Soul to Keep (2018) me titra shqip
Soul to Keep (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Soul to Keep (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Soul to Keep (2018) ne gjuhen angleze
Beelzebub-i, një demon i fuqishëm që pushton dhe merr shpirtra, ndjek një motër e vëlla, bashkë me miqve e tyre të vjetër, në një shtëpi të rrënuar fshati.

Aktoret Kryesor
Komente