Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sorry to Bother You (2018) me titra shqip
Sorry to Bother You (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Sorry to Bother You (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sorry to Bother You (2018) ne gjuhen angleze
Në një realitet tjetër të Oklandit të ditëve të sotme, shitësi Kasius Grin e gjen veten në një univers makabër, pasi zbulon çelësin e fitimit të të mirave materiale. Ndërkohë që karriera e Kasius vjen në rritje, miqtë dhe kolegët e tij organizojnë një protestë kundër shtypjes së korporatave. Në ç'krah do qëndrojë ai?

Aktoret Kryesor
Komente