Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sonora (2018) me titra shqip
Sonora (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Sonora (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sonora (2018) ne gjuhen angleze
Në 1931 në Meksikë, nën presionin e qeverisë Sonora, një grup njerëzish detyrohen të ndërmarrin një udhëtim për në Meksikali, ku do t’ju duhet të përballen me racizmin dhe rreziqe të tjerë përgjatë kalimit në shkretëtirën e rrezikshme.

Aktoret Kryesor
Komente