Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Skyscraper (2018) me titra shqip
Skyscraper (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Skyscraper (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Skyscraper (2018) ne gjuhen angleze
Will Sawyeri, udhëheqës i Ekipit të Shpëtimit të FBI-së dhe veteran lufte, i cili tani vlerëson sigurinë për ndërtesat e larta, në një detyrë në Hong Kong gjen ndërtesën më të lartë, më të sigurt në botë e cila papritmas merr flakë dhe fajësohet për të. I kërkuar dhe në arrati, Willi duhet të gjejë ata që janë përgjegjës, të pastrojë emrin e tij dhe të shpëtojë familjen e tij që është bllokuar brenda ndërtesës që ka marrë flakë. Vini re: Data e lëshimit të filmit Skyscraper është caktuar për në 13 Korrik 2018!

Aktoret Kryesor
Komente