Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Skateboard or Die (2018) me titra shqip
Skateboard or Die (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Skateboard or Die (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Skateboard or Die (2018) ne gjuhen angleze
Majku futet në një botë vrasjesh, pasi has rastësisht shokun e tij më të mirë, Edin, që e mendonte të vdekur në aksion 10 vjet më parë. Për të shpëtuar gjallë, Majku dhe Edi duhet të bashkëpunojnë tashmë si anëtarë të bandës kriminale, të Klubit të Gjuetarëve.

Aktoret Kryesor
Komente