Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d’armes me titra shqip
Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d’armes

Kerko burime online per te shikuar filmin Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d’armes me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sisters in Arms (2019) a.k.a Soeurs d’armes ne gjuhen angleze
Gra të lindura në kultura të ndryshme, por të bashkuara nga dëshira për liri dhe një botë më të mirë, luftojnë bashkë dhe krijojnë një lidhje të fuqishme mes tyre.

Aktoret Kryesor
Komente