Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Show Dogs (2018) me titra shqip
Show Dogs (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Show Dogs (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Show Dogs (2018) ne gjuhen angleze
Maksi, një qen policie vetmitar dhe mashkullor urdhërohet të shkojë si agjent i fshehtë në një festival qensh, së bashku me partnerin e tij njeri, për të shmangur një fatkeqësi.

Aktoret Kryesor
Komente