Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Shoplifters (2018) me titra shqip
Shoplifters (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Shoplifters (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Shoplifters (2018) ne gjuhen angleze
Në periferi të Tokios, jeton një "familje" e bashkuar nga besnikëria e fort dhe prirja për të vjedhur. Kur djali i tyre më i vogël arrestohet, dalin në pah sekretet që e mbanin të fshehtë ekzistencën e saj.

Aktoret Kryesor
Komente