Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Shadow (2018) me titra shqip
Shadow (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Shadow (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Shadow (2018) ne gjuhen angleze
Vendosur gjatë epokës së mbretërisë së tretë të Kinës (vitet 220-280). Historia e një mbreti të madh dhe i popullit të tij, i cili do të përjashtohet nga atdheu i tij dhe do të aspirojë ta pretendojë atë. Mbreti, i dhunshëm dhe ambicioz, i metodave dhe motiveve misterioze; gjenerali i tij, një vizionar që dëshiron të fitojë betejën përfundimtare, por ka nevojë të përgatisë planet e tij në fshehtësi; gratë e pallatit, të cilat përpiqen të shkëputen nga një botë ku ato nuk kanë vend; dhe një njeri i zakonshëm i quajtur "Zoti i gjithë botës", do të jenë personazhet përreth të cilët kthejnë forcat e paepura të kësaj historie.

Aktoret Kryesor
Komente