Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sezoni 9 – Episodi 16 (I FUNDIT) me titra shqip
Sezoni 9 – Episodi 16 (I FUNDIT)

Kerko burime online per te shikuar filmin Sezoni 9 – Episodi 16 (I FUNDIT) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sezoni 9 – Episodi 16 (I FUNDIT) ne gjuhen angleze
Pas një humbje të madhe komunitetet duhet të kalojnë një stuhi të acartë. Një grup lufton me armikun brenda dhe një tjetër duhet të bëjë një zgjedhje jetë ose vdekje.

Aktoret Kryesor
Filma te ngjashem
Komente