Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Sex and Zen (1991) me titra shqip
Sex and Zen (1991)

Kerko burime online per te shikuar filmin Sex and Zen (1991) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Sex and Zen (1991) ne gjuhen angleze
Një studiues i mësimeve budiste është i bindur që njeriu duhet të jetoj që të plotësoj dëshirat e tij fizike dhe niset në udhëtim me qëllim që të josh gratë e familjeve të ndryshme. Ai i mbivlerëson aftësitë e tij dhe shkakton telashe për njerëzit që e rrethojnë.

Aktoret Kryesor
Komente