Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Second Act (2018) me titra shqip
Second Act (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Second Act (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Second Act (2018) ne gjuhen angleze
Një vështrim komik mbi marrëdhënien midis një burri të pasur tetraplegjik dhe një të papuni me një të shkuar kriminale, tashmë të punësuar për ta ndihmuar atë.

Aktoret Kryesor
Komente